Delivery în Cluj-Napoca: 0799.310.140
sau Comandă Online
Definiția pentru cea mai bună salată cu piept de pui
Cauți proporția ideală la o cremă de cartofi cu bacon?
E rară o supă cremă de cartofi ca a noastră, armonizată ideal cu nucșoară, morcovi, păstârnac, țelină, unt și smântână vegetală – plus alte minunății de ingrediente, ca uleiul de măsline.
Până la 31.08, la 3 pizze primești o Coca-Cola la 2L!
Încurajăm pofticioșii ce ne iubesc pizza și continuăm campania lunii iulie. Vedeți? Și veștile bune circulă repede!
Polenta cu brânză de capră, ceapă caramelizată și costițe
Poți fi pretențios, chiar cu agenda încărcată. Deoarece îți permiți spontaneitatea, când ai o sursă de încredere pe meniu.
Vrei un desert raw vegan cu ingrediente în stare pură?
Din minunata noastră colaborare cu un dulce de la Vlad Mureșan, îți aducem tortul de zmeură cu cremă de vanilie.
Chef Marius Mureșan: Important este să gătești cu drag
Chef Marius Mureșan e creatorul meniului și al rețetarului pentru Casa Goia Delivery. Aduce o prezență inspirată în bucătărie, cu siguranța și zâmbetul lui, căci e pasionat de gătit de când se ține minte și o face la nivel profesionist de treisprezece ani, experiență în care și-a exprimat autenticitatea artei culinare pentru cele mai pretențioase clientele.
Marius a dezvoltat pentru Casa Goia Delivery un meniu ce-i poartă semnătura, iar continua lui explorare a gustului se reflectă în fiecare rețetă perfect echilibrată.
E o bucurie să-l vezi lucrând și să stai la povești cu el.
Marius, cred că rolul principal al gastronomiei e să ne întoarcă spre noi înșine, să ne inspire creativitatea și să ne hrănească nevoia de a ne redefini într-o zonă de confort. În același timp, ne oferă continua bucurie de a împărtăși și de a avea grijă de toți aceia din interiorul nostru care contează.
Îți mai aduci aminte prima rețetă improvizată? Și de atunci, cum ți-a îmbogățit viața experiența de chef?
Sunt atât de multe de povestit încât mi-ar fi greu să îmi amintesc toate experimentele culinare. De mic, obișnuiam să fac tot felul de „invenții” care uneori erau reușite, alteori nu… însă, fiecare experiență a fost unică în felul ei și a contribuit la dezvoltarea mea. Gustul copilăriei mi-a influențat foarte mult stilul culinar, iar cele mai mari secrete le-am învățat gătind împreună cu mama. Sigur că realizarea anumitor preparate a presupus nenumărate încercări, însă satisfacția reușitei este cea mai importantă recompensă. Când faci ceea ce îți place cu adevărat, nu te poți opri din asta, astfel că pasiunea mea a devenit pe parcurs meserie și mă simt cu adevărat norocos pentru asta.
Care au fost principiile de bază pentru crearea acestui meniu de delivery, ținând cont de prioritatea ta pentru calitatea și prospețimea ingredientelor?
Totul a pornit de la ideea de a crea un meniu care respectă principiile alimentației sănătoase: varietate, echilibru și calitate. Ținând cont de acestea, succesul este inevitabil.
Dorința de a experimenta și de a ne juca cu mâncarea. Câtă libertate putem avea în propria bucătărie și de ce trebuie să ținem cont, totuși, în spontaneitatea momentului?
O mulțime de preparate cunoscute au fost inventate în momente de geniu culinar, așadar nu trebuie să ne fie teamă să fim creativi. Ca punct de pornire, recomand rețete culinare verificate care se pot adapta în funcție de pofta sau starea de moment. În zilele noastre, avem toate premisele să realizăm mâncăruri care să ne suprindă în mod plăcut. Important este să gătești cu drag.
Devenim tot mai conștienți de responsabilitatea alegerilor alimentare și ne întrebăm: ca chef, cum te gândești la hrana de zi cu zi?
Dincolo de calitatea mâncării, este important să avem un meniu diversificat astfel încât să existe un echilibru în ceea ce privește elementele nutritive. Un alt aspect important este modul în care consumăm mâncarea. Pentru mine, fiecare masă constituie un moment de plăcere, astfel că îmi acord timpul necesar să fiu prezent în acțiunea de a mânca și să mă bucur de gustul și textura alimentelor pe care le consum.
Ce contează cel mai mult pentru tine, ce te inspiră și ce alte pasiuni te animă?
Iubesc să gătesc pentru cei dragi și să-i surprind cu surprize culinare. Și când toată lumea se ridică de la masă cu zâmbetul pe buze, atunci sunt cel mai fericit. Scopul meu este să insuflu oamenilor din jurul meu măcar o picătură din pasiunea mea pentru gătit.
Interviu și fotografie de Lara Cete
Eleganța unei garnituri din ciuperci de pădure sotate
Credeți-ne, buna dispoziție poate începe cu o simplă porție sănătoasă de hribi, ciuperci Champignon, unt și condimente.
Vară la felinare și un Cheesecake de ciocolată
Cărțile și desertul bun se consumă pe nerăsuflate, iar după ce le termini – le recomanzi negreșit. Verifică rețeta noastră!
Până la 31.07, la 3 pizze primești o Coca-Cola la 2L!
Încearcă, mereu! Da, chiar și pizza noastră Serrano cu rucolla, anghinare, jambon Serrano, fulgi de parmezan și mozzarella.
Fă-ți micul dejun delicios cu un burger vegetal!
Legume la grătar (ciuperci Champignon, dovlecel zucchini, vinete, roșii), ceapă caramelizată, salată iceberg și sos Remoulade.
ADRESA:
Punct de lucru: str. Aurel Vlaicu, nr. 10, cartier Marasti, Cluj-Napoca, jud. Cluj, ROMANIA;
PROGRAM DE LIVRARI:
Luni-Vineri: 9:00 - 16:00
Comenzile vor fi livrate doar in Cluj-Napoca
CONTACT: